Početna Folije FOLIJE

FOLIJE

2605
0
Podijeli objavu

Tri osnovne funkcije samoljepljivih folija su komunikacija, dekoracija i zaštita.
Nudimo cjelokupna rješenja od dizajna, digitalnog tiska na razne vrste folija, laminiranje, kompjutersko izrezivanje folija, termo transfer folija za otisak na odjevne predmete, magnetnih folije, folije sa uzorcima – za oblačenje namještaja do montaže.
U segmentu komunikacije sa potrošačem imamo vrio širok raspon. samoljepljivih folija.
Promotivne folije – Najosnovnija skupina folija koju koristimo za promociju je monomerna folija za kratkoročne aplikacije i polimerna folija za trajne promocije, postoje sa bijelom, sivom ili crnom podlogom.
Folije sa tamnom podlogom se koriste mjestima gdje želimo sakriti stare grafike, ali s druge strane folije sa prozirnim ljepilom bolje drže podlogu. Osim printabilnih folija tu još možemo ponuditi kompjutersko izrezivanje folija u boji.
Removable folije – folije sa slabim ljepilom – Za kratkotrajne aplikacije koristite removable folije iako je neznatno skuplja, nakon nekoliko mjeseci kada ćete je uklanjati, posao čete odraditi u nekoliko minuta, ljepilo se ukloni zajedno sa folijom i podloga će Vam biti spremna za novu aplikaciju u minimalnom vremenskom periodu.
Cast folije – kraljice folija zbog toga ih i uvrštavamo u najkvalitetniji razred folijskih materijala. Odlično se prilagođavaju obliku podloge za lijepljenje. Zbog tanke i mekane strukture je njihova aplikacija jednostavnija i može se aplicirati na najzahtjevnije oblike. Možete ih upotrebljavati za vanjske površine (npr. za grafičku opremu vozila), a postojane su i u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima. Iskoristite njihov potencijal i dugu životnu dob. Dodatno laminiranjem (plastificiranjem) folije dobit ćete uv- zaštitu tiska i mehaničku zaštitu od oštećenja. U ponudi imamo Cast foliju Arlon DPF 6000XRP i Premium Cast laminaciju istog proizvođača. Tiskamo po narudžbi sve što zamislite od raznih uzoraka, do vlastitih kreacija i fotografija. Ukoliko se ne usudite sami naš stručni tim će aplicirati foliju na vašeg ljubimca…

Šablonska folija – posebno dizajnirana folija za nanošenje boje na tvrde površine.
U vremenskom periodu do 4 sata lako se skida sa svih površina , bez ikakvih tragova ljepila. Koristimo ju za označavanje bojanjem, npr u garažama za označavanje parkirnih mjesta i sl.
Translucentne folije – idealne za svjetlosna rješenja, kod tih samolijepivih folija film i ljepilo su konstruirani da maksimalno propuštaju svjetlost.
Korištenjem ovih folija Vaš otisak će u noći djelovati briljantno. Korištenjem jeftinijih folija, vidljivost otiska noću će biti vrlo loša
Rupičasta folija – prozorska grafika – Ove folije su vrlo popularne za obljepljivanje izloga. Prednost im je da prostori na čijim izlozima su foiije imaju dovoljno svjetlosti koju propušta samoljepljiva folija, a s druge strane promatrač vidi reklamnu poruku otisnutu na rupičastu foliju, čest je slučaj korištenje ovih folija na uredima gdje je pogled omogučen jednosmjerno prema van pa prema tome i omogučuje privatnost, Dosta je moderno u posljednje vrijeme obljepljivanje stražnjeg stakla vozila sa porukama na rupičastoj foliji.
Pjeskarene folije – efekt pjeskarenog stakla, lako ove folije spadaju u skupinu dekorativriih folija, često se na tim folijama cut-metodorn prenaša kupcu poruka koja je ujedno i vrio elegantna.
Specijalne folije To su razne folije za ljepljenje na zidove, asfalt, podne grafike, imitacijske metal-aluminijske folije, krom folije, metalik folije, reflektirajuče folije, folije sa raznim uzorcima itd. Nudimo dekorativne folje za staklene površine koje su optički izrezane kako bi se staklene površine uljepšale, a i djelomično zaštitili od pogleda. Takve dekorativne folije prikladne su za aplikaciju u privatnim i poslovnim objektima, dječjim vrtićima, školama, ordinacijama, na pregradne staklene stijene itd.

U segmentu zaštite – nudimo nekoliko vrsta folija, izdvajamo nekoliko od njih — u principu sve folije imaju svojstvo zaštite (od sunca, krhkotina, pogleda, UV zraka itd.) ali ovisno o modelu u manjoj. ili većoj mjeri.

Naljepnice za opću upotrebu – izrađujemo naljepnice obavijesti i zabrane za poslovne prostore, proizvodne pogone, građevinske table i sl. od kvalitetnih samoljepljivih folija sa prozirnom ili podlogom u boji.
Za sve ostalo pošaljite nam upit.

Podijeli objavu
Sljedeći članakCerade

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here